Fina långfärdsturer

I mellandagarna köpte jag mig en försenad julklapp, nämligen långfärdsskridskor. Tre otroligt fina turer har jag hunnit med efter det inköpet. Strålande sol och runt ett par minus vid varje tillfälle. Den första turen var på Runn i Falun, ganska blåsig men åkte mest i medvinden. Denna tur skedde innan snön hade börjat smälta så det kändes verkligen vintrigt. Den andra turen kördes i Karlstad med Annars kusin. En kort bana var plogad på en vik från Värnen, men riktigt fint precis i solnedgången. Och den tredje turen blev en riktig långtur på sjön Hunn en bit norr om Norrköping, vindstilla och riktigt fint, rätt mycket barmark vid sidan om sjön. Turen blev hela 36km så det kommer nog kännas lite i ben och rumpa imorgon.

Fortsätter vädret så här kanske vi även kan köra en tur i närheten av Linköping nästa helg, men tyvärr skulle det bli plussgrader så då är det väl risk att iserna försvinner. Men får vara nöjd med de fina turer jag fått hittills på mina nya skridskor som verkligen är sköna så det var ett bra köp!

Vintrig tur på Runn i Falun.

Vintrig tur på Runn i Falun.

Skridskor med Annas kusin i Karlstad.

Skridskor med Annas kusin i Karlstad.

Långtur på Hunn norr om Norrköping.

Långtur på Hunn norr om Norrköping.

Fler bilder finns på facebook (behöver ej vara medlem)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Vinter och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.