Gott nytt år!

Nu är det dags att lära sig skriva 2013, för nu är det ett nytt år. Börjar vi med att se tillbaka på året som gått så kan man säga att 2012 var ett händelserikt år. I våras så gjorde jag min framläggning och kunde då plocka ut min kandidatexamen. Precis innan jag tog examen skrev jag även på anställningskontraktet på Infor som system utvecklare i deras UX-team. Under året har vi även hunnit med en flytt till ett nybyggt lägenhets radhus som vi trivs i väldigt bra. När det gäller det idrottsliga har jag tyvärr varit sjuk och skadad väldigt mycket under året vilket inte varit så kul, så nu hoppas jag på ett betydligt friskare och ett helt år så att jag kan få till 2013 som en bra orienteringssäsong.

Vad finns det för planer detta år då?
Jag har bestämt mig för att gå ner och jobba 80% på Infor, för att hinna med egna projekt, sen är jag banläggare tillsammans med Pia för en tävling i maj. Sen så är jag ju med i en grupp för att se över Svensk orienterings organisation, ett spännande projekt där vi får se vad det leder till, om det leder till något. Det kommer även ge en mer balans och kanske gör det att jag håller mig frisk? När det gäller orienteringen så blir målet O-Ringen i Boden, sen får vi se hur våren leder, men kanske lång-SM ska bli intressant, om inte så är jag fortfarande sugen på att göra ett bra medel-SM.

Sammanfattning
2012 var ett sjukt och skadat samt händelse rikt år, och jag tror 2013 också kommer bli händelserikt men förhoppningsvis betydligt friskare och helare.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.