En dag med föredrag

Microsofts sverige VD

Microsofts sverige VD

Dagen började med sovmorgon och sedan frukost på collegium kl 8.00, och där efter började föredragen. Den första hölls av Microsofts Sverige VD, som pratade om nya windows 8 som ska köra på alla plattformar, från mobil surfplatta, bärbar dator, stationär. Och alla med touch men självklart fungera med mus och tangentbord som tidigare. Han pratade även lite om molntjänster också sådant och över lag så var det mycket intressant. Han kunde dock inte säga när deras nya produkt Surface kommer komma till Sverige, men vad jag fått testa så verkar den riktigt nice och något som man gärna vill ha.

När jag sedan kom till kontoret så var vårat Town hall möte igång där det pratades om hur det går för Infor just nu och redovisades lite siffror och tekniker, och vad som kommer komma framöver. direkt där efter fortsatta det med info i mitt team om nytt tidsrapporteringssystem som vi ska börja rapportera i, så vi ska nu börja dela upp och mata in tid vi lägger på möten och tid som läggs på själva utvecklingen. Men de verkade inte vara extremt noga bara det blev någorlunda rätt..

På eftermiddagen hade sedan en i mitt team ett föredrag om en ny produkt som vi kanske ska utveckla senare, eller som han ska utveckla en prototyp för närmaste tiden. detta föredrag hälls via webex då han befann sig i Stockholm, så vi hade han på telefonlina och hans skärm på projektor..

Så många föredrag, men har även hunnit med att skriva några rader kod, som för övrigt flutit på bra för mig denna vecka, Så förhoppningsvis går det testas ihop med de andras i slutet av veckan.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Jobb och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.