v.45 Lunchföreläsning

Förra året så var jag på en del lunchföreläsningar och sedan på avslutande innovationsgala. I år blir det 2 föreläsningar en som var idag och en frukostföreläsning med Microsoft i Mjärdevi på onsdag. Dagens föreläsare var Anton Johansson, mycket intressant. Det är rätt otroligt hur saker förändrats totalt och hur alla verkligen är beroende av Internet. och att jag verkligen jobbar i en framtidsbransch  men som förändras väldigt snabbt så det gäller vara up-to-date för att hänga med. Han avslutade med att visa endel startups och det sätter alltid igång drivet inom en att få igång något eget projekt, frågan är bara vilket och när..

Var en bra start på veckan så får vi hoppas även föreläsningen på onsdag blir bra. Om inte är det ju alltid fint med lite bjud frukost :)  

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.