Köpt en bil

Då var jag numera bilägare. Man klarar sig bra med cykel i Linköping men för att lättare kunna komma ut på träningar utanför Linköping och för att slippa låna bild eller försöka lifta med andra till tävlingar eller andra sådana aktiviteter har vi nu köpt en bil. Kommer säkerligen bli några resor i jobbet och då är det smidigt med en bil. Vi började med att vi skulle ha en mindre småbil men slutade med en Ford Focus. Lite rymligare än vad vi tänkt alltså. Men det är en miljöbil och ska vara relativt bränslesnål. Så nu håller jag tummarna för att det blev ett bra köp.

Var och storhandlade idag och då var det bra att ha stort bagageutrymme, trots att vi fällde ner baksätet så blev det ganska fullt, men då köpte vi nytt matbord, soffbord, lagerhylla och en hel del annat. Det hade vi inte kunnat göra med en mindre bil.

Vår

Vår ”bya” bil.

Med stort bagage.

Med stort bagage.

En titt in i bilen.

En titt in i bilen.

Anna redo med inköpslistan.

Anna redo med inköpslistan.

Påväg hem efter shopping.

Påväg hem efter shopping.

Dags att lassa ur alla saker vid dörren.

Dags att lassa ur alla saker vid dörren.

Hemma igen efter en liten tur.

Hemma igen efter en liten tur.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.