På en ö med jobbet

Tidigt på tisdagsmorgonen blev jag upp-hämtad av en arbetskamrat för att åka bil en sådär 2½ timme till nästa färd medel som var en stor båt. Vi skulle nämligen till Gotland och Visby. i Nynäshamn så kom vi samman med kollegorna från Stockholm och på båten intog vi biorummet där vi skulle ha konferens. Det var bara min avdelning ”user experience” som åkte på denna tur och vi var 19st totalt. Väl framme på Gotland blev det att checka in på hotellet och byta om för att sedan sticka ut på ”äventyr”. Vi blev indelade i lag och skulle edan kämpa mot varandra genom att lösa olika uppgifter och samtidigt som vi fick lite historia-lektion och se på ruinerna innanför ringmuren. Hem igen duscha och byta om för att sedan gå och äta middag tillsammans.

Onsdagen var det mycket fri tid då det blev lite olika grupper som strosade runt i ”gamla” Visby, några andra gick och shoppade i den moderna delen av staden och några gick på öl-provning. Trots att det såg mörkt ut när vi åkte från Linköping med ösregn så fick vi kanon-höstväder när vi var och turistade.

Konferens igen på båten hem och så anlände vi till linköping på onsdag kvällen vid 22.30 ungefär. Bjuder på lite bilder nedan.

Tobbe presenterar framtiden.

Tobbe presenterar framtiden.

Äventyret vi var ute på.

Äventyret vi var ute på.

Kollegorna samlade inför båtresan hem.

Kollegorna samlade inför båtresan hem.

Fin miljö i visby.

Fin miljö i visby.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Jobb och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till På en ö med jobbet

  1. morsan skriver:

    Privat anställd skulle man vara! Såg ut att vara rena semester resan, härligt!

Kommentarer inaktiverade.