Dåligt med skrivande..

Ja det blir inte mycket skrivande här på bloggen nu för tiden, annat var det förr då man svamlade ihop något varje dag, men nu rinner det ut i sanden. I och för sig finns det kanske inte så mycket att skriva om heller, livet rullar på liksom. Jobbar heltid på Lawson (eller Infor) och senaste veckorna har det bara varit intressanta och roliga arbetsuppgifter vilket är bra! Har dock inte varit på jobbet tisdag-onsdag då jag legat sjuk, men nu känner jag mig pigg igen.

Händer det något annat än jobb då?
Sitter precis och gör klart nummer 3 av På Spåret så att jag kan lämna den till tryck imorgon. Lite träning hann jag med innan sjukdomen, och så Vilses upptakt för att spana in vad det finns för orienterare i Linköping, och oj vad många det finns, och oj vad många som man inte känner igen! Alla är väl i och för sig kanske inte så aktiva.
Just det har även skrivit lite på annan plats än här i bloggen, nämligen på orienterare.nu ”Beslut om O-Ringen 2016 dröjer”, tycker det är dålig stil så som det gått till nu, utan att veta hela bakgrunden. Får se om det blir en uppföljande artikel på det sen.
Annars är det mycket med att förbereda flytten, ta reda på saker och packa lite smått i lådor, gäller ju vara väl förberedd så man lyckas flytta allt på 2 timmar på måndag. Men tror det ska vara lugnt, har rekryterat en hel stab med starka bärhjälpare.

Men blir nog lugnt här på bloggen ett tag till, ska på dop till helgen och ska försöka ta lite bilder då som jag kanske kan dela med mig av sen :)

Ha det gott tills vidare!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.