Gymnaster vilken styrka

Gymnast gör volt på en bom.

Gymnast gör volt på en bom.

Kollat lite på OS och är rätt imponerad över vad gymnasterna klarar av. Vilken styrka de måste ha. De lär vara ganska viga också för den delen. Tänk om man skulle kunna göra som dem och bara gå vanligt och så en volt och så fortsätta gå som vanligt. Skulle vara rätt imponerande. Borde inte gymnaster vara ganska bra på höjdhopp också? Med tanke på hur högt de hoppar på mattan.. Men har hört rykten om att det är ganska svårt och tuff process att bli gymnast så tror inte det är något för mig 😛

OS har ju gått ett tag nu men bara en svensk medalj än så länge. de tror ju på sex stycken. själv tror jag det max blir en till medalj.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Reflektioner och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.