Lyssna på sommarpratare

Har lyssna på lite sommarpratare på jobbet. Började med den första sen har jag hoppat lite och tagit dem som jag tycker verkar vara intressanta, och är faktiskt förvånda över att de flesta faktiskt är rätt intressanta att lyssna på, även om det finns några mindre bra också. Förutom alla svenskar så finns det även en intressant norrman, Petter Stordalen. Men som sagt han är inte ensam om att vara bra, andra som jag lyssnat på som kan rekommenderas är, John Guidetti, Daniel Ek med flera. Det har gjort många bra val när det gäller sommarpratare och det kanske blir så att jag lyssnar igenom alla innan det är slut, har endel kvar.. Förutom den rikstäckande i P1 så sänder de även lokala och den på gottland hade nyligen en orienterare som pratade, Linnea Gustafsson, även den rätt intressant att lyssna på.

Har ni någon favorit bland sommarpratare både riks- eller lokala? Tipsa mig då om vad man ska lyssna på 😉

Dela med dig
Det här inlägget postades i Tips och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.