Användning för exjobbet

Gjorde ju ett undersökande exjobb om hur man kan använda webbtekniken för att göra mobilappar, något som jag kom fram till såg väldigt lovande ut. Fick då syn på dessa artiklar i swedriod och idg, där det står om att webbläsaren Firefox ska komma med ett nytt operativsystem för mobiler. Mjukvaran för detta operativsystem ska byggas med hjälp av nya standarden HTML5. Så lyckas de med det operativsystemet så ser det väldigt ljust ut för att bygga applikationer som kommer fungera över flera plattformar, både till dator och mobil, även TV apparaterna börjar ju komma in så det är nog en teknik att satsa på.

Har dock inte använt det så mycket än efter exjobbet, dock har jag implementerat endel nya saker som kommer med nya standarden på jobbet. Och det kommer garanterat bli mer!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Programmering och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.