Upp och ner, ner och upp..

Ja så känns det verkligen på jobbet, ibland flyter det på riktigt bra och jag kan pricka av sakerna på listan i bra takt och ibland, som igår så står det still, orkar ingenting, eller får ingenting gjort.. Så det känns verkligen som en berg och dalbana. men det är tur att det blir vissa dagar som denna då jag får mer gjort än beräknat, då täcker det liksom in de dagar som försvinner av någon konstig anledning. Fortfarande lite folk kvar på kontoret och även min avdelning även om de flesta gått på semester. Och nästa vecka lär jag bli helt själv på avdelningen så då blir det riktigt spökligt, tur det finns vakter som vaktar ingången 😉

Har i alla fall saker att göra fram till min semester som blir om två veckor, eller bara om det fortsätter gå som en berg och dalbana, annars om det blir som idag alla dagar då är jag nog klar redan i början av nästa vecka !

Dela med dig
Det här inlägget postades i Jobb och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Upp och ner, ner och upp..

Kommentarer inaktiverade.