Examenskalas avklarat

Jag med systersdotter Nova.

Jag med systersdotter Nova.

I helgen så var släkten och hälsade på för att äta god mat och gratulera mig till examen. Då Anna varit ledig en vecka så har hon lagat all mat och så, och oj vad orolig hon varit att det inte ska räcka, till ingen nytta alls. Det blev hur mycket mat över som helst så vi har matlåda hela veckan. Tyvärr så blev vädret väldigt varierande och en hel del regn så det gick inte göra så mycket ute som vi ville göra. Men vi gick i alla fall lite i gamla Linköping och sedan åkte vi och kollade på vårt nya boende. Lite skitsnack och spel blev det också.

Så nu känns det som skolan är avklarad ordentligt, nu blir det jobb framöver.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.