Opponering och godkänd rapport

På förmiddagen idag var jag och lyssnade på Joakims framläggning och sedan opponerade jag på han. Jag antar att det gick bra då examinatorn inte sa något. Under förmiddagen fick jag även ett mail om att rapporten var godkänd och att det skulle rapporteras in i wexup, så nu är allt godkänt och klart och jag har en examen, (först i min årskull av IP studenter kanske?), men för att få bevis på det hela måste jag lämna in en ansökan och så dröjer det väl ett par veckor till innan jag får den. Men det känns ändå bra att ha allt klart!

Detta firas med att släkten kommer ner på examensmiddag på lördag, så det var ju tur att jag fick exjobbet godkänt innan, annars hade det ju känts lite konstigt..

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Opponering och godkänd rapport

  1. annika skriver:

    GRATTIS fina lillebror!!! Vad duktig du är! Jag är stolt! Själv sitter jag och våndas över min sista examination. Vi får inte veta fören ett par veckor efter examen om vi är godkända eller inte men det är bara att hoppas på det bästa och vara glad!

  2. morsan skriver:

    Ett STORT GRATTIS till min duktiga son. Du har kämpat så bra i många år och jag är så stolt. Hoppas du får en härlig sommar och mysigt i ert nya boende i höst! Många Kramar

  3. Ulrika skriver:

    GRATTIS lille bror! Duktig du är, vi ses på lördag Stor Kram från oss

Kommentarer inaktiverade.