Framläggningen avklarad

På morgonen idag så hade jag min framläggning och som jag trodde så kom det endel, 4st från Lawson, 5 IP-studenter och 2st i från en annan klass och så examinatorn. Hade förberett en minimal powerpont med några bilder och endel tomma rutor och inga punktlistor, och det fungerade bra. Tyckte det även flöt på bra, kunde sen svara på de flesta frågor men tyvärr inte alla. Sen vad de tyckte vet jag inte, jag hoppas inte teamet på Lawson blev mycket besvikna..

Framläggningen blev i alla fall godkänd vilket känns skönt, nu ska jag bara fixa till rapporten och skicka in den för slutgodkännande, och där efter opponera den 4 juni. Efter det så är jag helt klar. Den andra sista kursen rapporterades in idag så när jag fått godkännande på exjobbet kan jag sedan ansöka för att få min examenhandling, känns riktigt bra, inte långt kvar nu!

För den som är intresserad att kika på vad jag gjort under exjobbet kan man gå in och hitta koden på Github. Vill ni testa rita och så så finns den att testa här.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Framläggningen avklarad

  1. Pingback: Användning för exjobbet | Mikael Andersson

Kommentarer inaktiverade.