Helg på hemmaplan

Denna helg blev på hemmaplan och det kanske är tur med tanke på att jag fått återfall på sjukdom de senaste helgerna då jag åkt ut på tävlingar. Det var även bra då det behövdes verkligen dammsugas, oavsett om det var smutsigt eller … dammigt. Sedan så blev det även en sisådär 5 maskiner tvätt också, helt otroligt att jag har så mycket kläder.. I och för sig var det ju lakan och sådant också.

Men det har inte bara blivit städa denna helg, jag har gjort av med pengar också! Dels så har jag köpt lite småsaker till cykeln och gjort klart så att den går att köra med. Jag har även invigt den idag med en härlig cykeltur med Anna i solskenet, dock det mesta på väg och cykeln är väl mer byggd för att köra i terräng. Men dessa prylar till cykeln var dock bara småslantar mot vad jag verkligen gjorde av med. Vi var nämligen ner på stan igår och naturkompaniet där jag investerade i ett par nya regnbyxor, ett bra köp tror jag.

Byxorna fick testas direkt på kvällen sedan då det ösregnade när vi cyklade till Nationernas hus för att se på spexet ”Världsomställningen i Paris eller Elfeltornet”. Det var en rolig tillställning och nästan i klass med O-ringen spexet. De skulle till och med tävla i spex-SM med detta bidrag, får hålla tummarna att de vinner.

Förutom detta så har vi även fyllt upp våran frys, så nu går det verkligen inte få in något mer. Igår bakade vi dubbel sats av matbröd så att vi har närmaste månaderna. Och idag så skulle vi laga ugnsfisk till mat och då blev det lite kakor gjorda när ugnen ändå var på. Först mockarutor, eller kärleksmums, eller vad ni nu kallar dem. Under tiden de var inne snodde vi ihop en smet och gjorde några småkakor med sylt i mitten. Så nu har vi lite godsaker att tugga på kommande veckor :)

Sammanfattningsvis så har det varit en bra och lugn helg på hemmaplan i Linköping, på onsdag bär det av till Dalarna för att följa EM på plats, och helgen efter blir det troligtvis en till helg på hemmaplan?

Dubbel sats med matbröds deg.

Dubbel sats med matbröds deg.

En stor mockaruta.

En stor mockaruta.

Anna visar stolt de fina tenta-P kakorna.

Anna visar stolt de fina tenta-P kakorna.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.