Slutredovisning och 120 i puls

Idag så var det slutredovisning i enterpenörskaps kursen som jag läst vid sidan av när jag gjort exjobbet och det är den sista kursen som jag hade kvar. Så efter dagens redovisning så är det nu äntligen klar och efter framläggningen som jag ska ha om några veckor så kommer jag sedan kunna plocka ut en examen, kul! På redovisningen så fick jag låna ett pulsband av en som analyserar pulskurvor och stress. Hade den under hela eftermiddagen, dels när vi lyssnade på andra och dels när vi pressenterade. Min puls låg väl på kring 65-70 när jag bara satt och lyssnade, men det syntes tydligt på kurvan när det var vår tur, då gick nämligen pulsen upp i 120, lite lugnare när de andra i gruppen pratade och sedan upp igen när jag pratade. Helt otroligt, att det blev sådan höjning. Men det var ingenting mot han gör exjobbet hade också ett band på sig, och han hade en topp på 150!

Medalj för bästa allt :)

Medalj för bästa allt :)

Men presentationen gick bra, riktigt bra, vi var helt enkelt grymmast! Efter att alla grupper pressenterat så röstade vi med baromerknappar i olika kategorier, bästa pitch, bästa pressentation, bästa idé, bästa rapport, och mest realiserbar. Som sagt, vi krossade, förutom en kategori så fick vi flest röster på alla, och den som vi inte var flest i fick vi faktiskt inte en enda röst, vi var de enda som nollade, helt otroligt. Trots nollan så fick vi 31 totalt medan tvåan hade 22 röster. Men jag förstår inte, de tyckte vi var bäst på allt men ändå så trode ingen att idéen gick att realisera, för det var det vi nollade på. Klart den är svår, men inte helt omöjlig, så vi får se vad som händer :)

Det var i alla fall en bra avslutning på den kursen, så nu hoppas jag på att exjobbet också kan avslutas lika bra.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Slutredovisning och 120 i puls

  1. Pingback: Kreativa möten | Mikael Andersson

Kommentarer inaktiverade.