Värdelöst att åka buss

Linköping är en kass stad att åka buss i, i alla fall om man bor i skäggetorp. Det tog 1h från hemmet till exjobbet i Mjärdevi, en sträcka som tar ca 20min med cykel. Det hade typ gått fortare att gå. Sen om man räknar med att man fick stå första bussen, sen byte och trängas lite mer så har jag kommit fram till att jag troligtvis inte kommer välja bussen så ofta mer.

Stämningen på busshållsplatsen och på bussen är också rätt spännande. Vid busshållsplats ska man stå så långt ifrån varandra som möjligt och väl på bussen gäller det att stirra blit någon stans i ingenstans, så att man inte råkar få ögonkontakt med någon. Undra om det är så i alla länder eller om det är något specifikt för sverige?

Dela med dig
Det här inlägget postades i Reflektioner och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.