Kvällsföreläsning med Pagero

Igår så var jag med på en kvällsföreläsning som Lintek anordnade. Det var företaget Pangero som var och hälsade på för att marknadsföra och presentera sin nya tjänst pay2n. Efter ett föredag på 45 min så bjöd det sedan på god mat och snack efteråt. Det de gör just nu är en marknadsföringskampanj för att försöka få ut tjänsten till så många som möjligt och även samla in idéer för att utveckla tjänsten. För som den är just nu så är den kanske lite tunn, men med alla idéer som de nu får på sin turen kommer de kunna ska en riktigt bra tjänst! Som student så kan man dels vinna en Ipad om man kommer med en idée som de sedan använder, och som deltagare på föreläsningen har man möjlighet att vinna resa till Dubai om man rekryterar många att gå med i tjänsten.

Men som sagt, deras mål är en helhetstjänst som gör att man får stenkoll på sin ekonomi och kan hantera den enkelt genom att bara ta en bild på fakturan och så finns den i tjänsten, man ska slippa skiva ocr nummer osv. För användarna ska det vara gratis då de ska tjäna pengar på leverantörer. Men jag kunde även genomskåda att deras slutmål är att bli en bank. Men de börjar alltså i en annan ände.

Så vill ni ta en titt så kan ni registrera er här.
ange inbjudningskod: lth
och sedan
Referens: mikaelandersson
Så stödjer ni även mina möjligheter att få åka till Dubai (även om jag inte kommer göra någon mer aktiv rekrytering..), sen får vi väl se om företaget lever så länge att de kan bjuda på den resan 😉

Dela med dig
Det här inlägget postades i Ekonomi och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.