Veckorna rullar på

Ja tyvärr så blir det inte till att skriva så mycket här, det är väl för att det inte händer jättemycket speciella saker utan det mesta handlar om exjobb och lite annat skola och sedan träning. När det gäller skolan så har jag nu bara 3 poäng kvar i en kurs och så exjobbet, sen så har jag min examen :) Så någon gång i slutet av maj så blir det ändra jobbande på ett företag eller utvecklande av eget företag, just nu lutar det väl åt det förstnämnda. När det gäller exjobbet har det flytit på ganska bra fram tills nu då jag känner mig klar med en del och ska börja testa en annan, vill testa phonegap på ipaden jag har men det är inte lätt att få den appen som byggs att vilja köras på enheten, har fortfarande inte lyckas få till rätt med alla certifikat och sådan som behövs. Betydligt lättare är det att testa för android plattformen, där är det bara tanka hem appen och sedan köra, fungerar fint. Men det är ändå rätt intressant det jag undersöker.

Orienteringssäsongen börjar även närma sig, för mig gäller det förbundsmöte nästa helg och där efter så blir det tävlingspremiär. Då är det tävlingar i Nyköping som gäller. Tycker jag tränat relativt bra och nu senaste tiden en hel del alternativt då jag känt endel i en fot, men förhoppningsvis ska det inte vara några problem när säsongen drar igång.

Vi får se om jag rycker upp mig med skrivandet eller om det blir att man lägger ner bloggen, syftet på att bli bättre på att skriva finns nog inte längre, blir nog inte så mycket bättre av detta.. Sen finns det kankse några andra syften också men det kanske inte är lika starka.. Så vi får väl se vad jag bestämmer mig för..

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Veckorna rullar på

  1. morsan skriver:

    Jag tycker det är kul att läsa, de är väl viktigt att tänka på när du tar ett beslut!

  2. Marie skriver:

    Jag tycker som Gunilla

Kommentarer inaktiverade.