Allt för att bli frisk?

Ja jag har väl inte gjort allt för att bli frisk denna helgen.. Igår så gick jag efter många om och men ändå på vilsegalan, vilket var en trevlig tillställning. Åkte dock hem direkt efter middagen när de andra börja göra sig ordning för att fortsätta vara ute. Idag fortsatte det med att vara på LOK-gården som värd, dock inget betungande jobb då det i princip inte var någon där. Efter det har det blivit soffan i alla fall.

Men dum som jag var satte jag på gårdagens melodifestival som jag missade då jag var på galan. Detta gjorde ju inte att man slappnade av och gick ner i varv.. Det var ett bra startfällt tycker jag, alla bidrag förutom ett var helt okej och kunde få gå till final. Men så kom första röstningen, och bidraget gick vidare! Det gick vidare till en andra omröstning? helt sjukt, det var ju inte musik? det hade möjligtvis platsat på någon dikt gala eller så.. Sen kom nästa röstningen och sist kvar var bidraget mot Mattias, detta var ju klart, Mattias till final, men så kom resultatet. Bidrag nummer 8 gick direkt till globen! Vad är det för påhitt? Visst det var lite musik i det hela men mestadels bestod ju av någon typ av ja jag vet inte vad. Nästan så jag tyckte sean banan var bättre, eller njo..

Aja, nu får jag stänga av allt och försöka ta det lugnt så att jag blir av med den nedrans förkylningen och får lite krafter tillbaka till kroppen..

ps. tidningarna håller med DN, Aftonbladet, Expressen, GP

Dela med dig
Det här inlägget postades i Reflektioner och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.