Inne i något kodar flow

Ja var inte många dagar sedan jag la ut ”Form generator” och idag så bestämde jag mig för att göra en ”Password checker”, se demo här. Folk brukar ha alldeles för dåliga lösenord och då tänkte jag det skulle vara fint att ha något som visade det på sina sidor. Ni kan ju testa och se om ni har bra lösenord 😉 Övrig kodande, ingen programmering i skolan förutom en Webapp som jag gör exjobb inom och sedan inom företaget jobbar jag med några större egna projekt (som tyvärr går segt, roligare att göra sådana här små funktioner). Hoppas dock flowet håller i sig och att jag får ner några rader under dagen, gäller ju passa på då Anna är borta och jag hemma i Linköping. Har dock endel annat som också måste fixas..

Aja, in och kontrollera era lösenord nu, är de dåliga, se till att byt dem!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Programmering och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.