Stulen cykel, uch!

Jag kan inte tro det var sant, Anna kommer hem och undrar vart jag ställt min cykel, jag frågar om hon skojar, men det gjorde hon inte, den var verkligen borta! Detta skedde i tisdags, jag har haft förhoppningar om någon bara ”lånat” den men börjar väl inse nu att den verkligen inte kommer komma tillbaka. Så tråkigt, och så märkligt. Det känns som det är någon i närheten som gjort det då den stod i ett låst förråd som bara en delmängd i huset kommer in till. Då dörren inte var uppbryten så känns det som att tjuven hade nyckel, eller stod dörren av en slump öppen? Men hur kom den då in i huset?

Aja, har anmält till polisen och kontaktat graflund, vi får se om någon händer där. Tills vidare får vi cykla med reservcykeln tills jag verkligen insett att den inte kommer tillbaka och investerar i en ny. Man tror ju att sådant inte händer mig, och är mycket tråkigt när det händer!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Stulen cykel, uch!

  1. syster skriver:

    Åååå nej va tråkigt. Hoppas allt är bra annars kära bror? Kram kram

  2. Mikael Andersson skriver:

    mm, riktigt trist! Jo det är fint, har gått lite upp och ner senaste dagarna dock då det börjar bli lite mycket, men ska beta av endel i helgen så det lugnar nog ner sig igen efter det 😛

  3. Pingback: Cykeln tillbaka | Mikael Andersson

Kommentarer inaktiverade.