Adventskalender: Lucka 24

Jag vill börja med att önska er alla en riktigt God Jul!

Efter årets analys i adventskalendern så vill jag påstå att jag hade rätt så bra koll när jag skrev framtidsblickarna för ett år sedan för nu när jag tittar tillbaka så visar det sig att väldigt mycket inträffat.

Lite statistik:
Inträffade: 14st (61%)
Inträffade delvis: 4st (17%)
Inträffade inte: 5st (22%)

Har dock inte vågat mig på någon riktigt framtidsanalys då jag tror att nästa år blir lite mer ovisst. Men jag kan ju gissa lite, tex. så kommer jag kunna beställa ett intyg på att jag tagit en kandidatexamen. Jag har även fått ett jobb och börjat arbeta på ett lite större företag. Det blir inget riksläger som SOFT ledare men jag kommer ändå vara ledar på andra aktiviteter. En hel del roliga träning och tävlingsresor kommer det också att bli. En av orienteringsresorna tror jag kommer gå till Halmstad närmare bestämt O-Ringen. Jag tror även jag kommer ha en del hobby projekt i form av olika webbsidor. Men mer än så vågar jag inte spå i framtiden, även om det inte är så långt till den. Det får istället visa sig när tiden kommer :)

Än en gång önskar jag alla en God Jul!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Adventskalender och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Adventskalender: Lucka 24

  1. Pingback: Adventskalender: Lucka 1 | Mikael Andersson

Kommentarer inaktiverade.