Adventskalender: Lucka 10

Redan är vi vid Adventskalender: Lucka 10, tänk vad tiden går fort. Denna lucka var också ganska säker, nämligen att jag skulle fortsätta utveckla och redigera klubbtidningen På Spåret. Som för övrigt precis kommit med årets sista nummer. Helt klart godkänt nummer även denna gång. Har fått mycket berömmelse för tidningen efter jag tog över det, bland annat för att den nu mera kommer ut med de 4 nummer som det är sagt att den ska komma ut i. Under året har jag även varit ansvarig för Informationskommitén men till våren så har jag sagt ifrån det ansvaret men kommer fortsätta att redigera tidningen ett år till, mest för att det inte finns någon annan som kan ta över jobbet. Men börjar alla skriva direkt efter aktiviteten så är det inga problem att redigera, men så är det ofta inte..

Alla nummer av av tidningen ligger ute på klubbens hemsida, bland annat mitt första nummer från 2009. Här hittar du alla nummer.

Lucka 10: inträffade.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Adventskalender och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.