Adventskalender: Lucka 1

Då var det snart jul igen och som de senaste åren tänkte jag fortsätta med min adventskalender här på bloggen mest för jag tycker det är så roligt att tänka tillbaka på alla roliga saker som hänt under året.

Förra året var varje lucka en liten ”framtidsblick” så jag tänkte att det skulle vara lämpligt att blicka tillbaka ett år i tiden och se vad jag skrev i luckan och se hur det nu gick vi börjar med Adventskalender: Lucka 1.

Jag skriv om att det skulle bli en hel del bakande och bakande har det blivit. Tyvärr har jag väl varit ganska dålig på att hänga på så det är faktiskt mest Anna som stått för brödet detta år, även om jag varit med och bakat några gånger. Men jag får väl se till att skärpa mig och vara med lite mer vid bakningarna nästa år :)

Lucka 1: inträffade.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Adventskalender och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.