Slutspurt inför jul

Nu är det en så där period igen då det är väldigt mycket i skolan, men jag börjar nu se slutet på den tyngsta kursen och hoppas på att vi hinner klar till början av december. Men då måste nog allt gå vår väg, som det tyvärr inte gjort senaste dagarna. Men förutom en tung kurs läser jag två betydligt mer intressanta och roliga. Den ena är företagskurs som innebär att jag är ute på företaget Lawson torsdag och fredag varje vecka. Den andra kursen är en säkerhetskurs där vi gjorde sista labben igår som gick ut på att knäcka ett krypterat meddelande. Då labbarna är klara i den kursen har jag nu bara en skriftlig analys kvar som jag tror inte kommer bli allt för betungande. En skriftlig rapport ska även in i företagskursen, den är dock lite mer flummig och är inte helt säker på vad de vill att den ska innehålla, men det går nog bra.

Om man bortser från demonstrationen av att systemet fungerar som vi konfigurerar i första kursen jag nämnde så har jag inga tentor kvar, varken till jul eller i vår, vilket är riktigt skönt då jag alltid brukar bli så nervös inför dem. Går labbarna bra och demonstrationen så kommer jag troligtvis få tidigt jullov, vilket jag ska använda för att lansera min första skarpa produkt :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Slutspurt inför jul

  1. Ulrika skriver:

    Härligt!!! Lycka till med de sista i Skolan så ses vi snart Stor Kram

Kommentarer inaktiverade.