Två nya klasser

Började använd Github för ett skolprojekt för några månader sedan, sedan dess har det inte blivit mycket mer som hamnat där, mycket pga att det varit fullt upp med annat. Igår blev jag dock klar med första versionen av min logg- och databasklass och valde då att ladda upp den på Github för att andra även ska kunna ta del av det och använda i sina projekt eller bara läsa för att lära sig och se någon annans synvinkel på det hela. Har själv lärt mig endel genom att kolla på andras kod. Allt som laddas upp på Github kommer jag även länka i mitt kodbiblotekMickeweb.

Då det är mycket annat i skolan och uppdrag till kunder så kommer det nog inte bli jättemånga nya klasser närmaste månaden, men sen har jag som mål att lägga upp en hel del. Hoppas det uppskattas!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Programmering och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.