Bio och Smålands

Efter att ha sagt ifrån att jag inte ville ha en nattsträcka på smålandskaveln, så fick jag en lördag ”ledig” på hemmaplan. Då vi hade några biocheckar kvar som det var dags att använda, valde jag och Anna att åka och se på bio, och inte vad som helst utan 3D bio med Tintin – enhörningens hemlighet. Även om det var åldersgräns på 11 år så höjde vi medelåldern ganska rejält då det såg ut som de flesta var en sisådär 8 –  9 år. Filmen var mycket bra och precis som Tintins teckande film om man får tro det Anna säger. Den var även bra animerad till skillnad från många andra nya filmer som kan ge ett rätt falskt inttryck.

Efter en god pizza och lugn kväll så gick vi och lade oss för att ladda inför småland. Var först uppsatt på sträcka tre, 7km men blev uppflyttad  till sista och fick slita i 13km istället. Kändes ändå ganska bra och blev bara två minuts misstag. Men det var trötta ben på slutet då jag inte hunnit få tillräckligt med långpass i benen, men det är påväg i rätt riktning i alla fall.

Kom hem redan kl två och då var Anna i full gång med att baka bröd så jag blev dirrigerad att ta och knåda bullar medan hon började med nästa deg. Så nu har vi tre goda sorters bröd i frysen :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Bloggen och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bio och Smålands

  1. morsan skriver:

    Låter som det skulle vara kört för mig att se filmen; om ni höjde medelåldern hur skulle de då gå om jag kom på bion?

Kommentarer inaktiverade.