Ensam hemma

En lördag på hemma plan var länge sedan, kan faktiskt medge att det är ganska skönt, även om det är väldigt roligt att åka runt i Sveriges land. Har varit en lugn dag tillsammans med Anna med lite hemma sysslor så som tvätt och storhandling men även lite spelande och läsa. Nu så är jag dock själv hemma då Anna ska hjälpa till på höstmilen i morgon. Vad ska man då hitta på när man är själv? Tänkte först göra klart sista labben, men då jag planerat in morgondagen till det blev det uppdatering av egen server och inköp och pekande av domäner. Så att det jobbet också kommer framåt. Ligger tyvärr efter med vad jag hade tänkt få klart, men det går sakteligen framåt.

Morgondagens plan är att vakna, äta frukost, läsa en timme för att sedan sticka ut på ett fint distanspass, där efter lunch och färdigställa labb 3 och 4 i system enterprise, labbarna är i stort sätt klart men ska finslipas lite för att sedan kunna redovisa dem någon gång nästa vecka.

På måndag börjar för övrigt en ny period i skolan, mer tid kommer läggas på projektkursen som jag läser hos Lawson. Sen så ska jag även läsa en datorsäkerhetskurs. Alla tre kurser som går till jul tycker jag är mycket intressanta och kommer troligtvis vara väldigt lärorika!

Nej, dags att laga mat medan domänen håller på att ändras till att föra vidare besökarna till rätt ställe :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Bloggen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ensam hemma

  1. morsan skriver:

    Överskriften lät lite sorgsen! Hoppas söndagen gått bra ensam?

  2. Marie skriver:

    Snällt av dig att låna ut Anna lite till oss.

Kommentarer inaktiverade.