Skrivande..

Ja som ni märker så skrivs det inte mycket nu, dels för att skolarbetet tagit mer tid och längre tid än jag hoppats på och har fortfarande en labb kvar som jag ska försöka få klart innan den nya perioden drar igång nästa vecka. Trots att jag inte skriver något så har bloggen ändå snittet 30 besök om dagen vilket är lite lustigt. Inte många men ändå en stabil nivå av få besökare, roligt :)

Tycker tiden går alldeles för fort, redan period två i skolan, och snart nyår och bara ett halvår kvar. Vad ska hända sen? och vad blir det x-jobb någon stans är frågor som funderas på just nu.

Apropå x-jobb så kanske det är bra att jag skriver lite, så jag har förmågan kvar när det kommer till att skriva rapporten, som jag förstått ska vara ganska stor, eller rättare sagt innehållsrik. Aja, inte så mycket vettigt denna gång men kanske lite roligare saker kommer till helgen 😉

Dela med dig
Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.