Börjat använda Github

Har länge haft ett konto på Github, mest för att spana in andra användares kod. Men nu har jag valt att även lägga ut lite av det jag själv gör. Det första projekt som jag testar med är från kursen Enterprise Systems och den koden går att spana in här. Fungerar det bra så kommer säkerligen även mer saker läggas ut där men till en början blir det nog inte jättemycket då det tyvärr inte finns fullt stöd för att checka in koden från NetBeans direkt till Github utan jag måste använda ett externt program. Men då allt utvecklas hela tiden så kan det ju ändras i framtiden. Sen tar det inte många sekunder att gå till det externa programmet men ändå extra steg som är jobbigt.

Frågan är om jag nu måste vara noggrannare i min programmering? Ne, jag hoppas det är ok utan att behöva ändra på något bara för den blir publik 😛

Dela med dig
Det här inlägget postades i Programmering och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.