Dåligt med bloggande..

Det märks ganska tydligt när jag har mycket att göra för då blir det inte mycket skrivet här på bloggen. Då jag inte gick vidare till final från gårdagens lång-SM kval så tänkte jag att jag kunde ta några minuter och sammanfatta vad som hänt sen sist. Kan börja där jag avslutade alltså förra helgens speaker uppdrag. Då jag inte fått några klagomål och några som sagt att de tyckte jag var bra så får jag tro på dem och vara nöjd med DM helgen som speaker.

Under veckan så har det varit mycket skoljobb, hade deadline på labbar tills den 12 september. Och då jag börjat samtliga kurser nu (30 poäng), var av två avslutas i oktober (12 poäng) så är det lite för mycket denna period då lärarna i de kurser som går hela året vill att man arbetar betydligt mer än de 1½ poäng som jag ska läsa denna period. Så kommer nog ha ganska fullt upp med skolarbete till den 17 oktober, men där efter tror jag det kommer bli ganska lugnt i andra perioden då det kommer bli betydligt mindre än vad man ska läsa då.. Så 8-17 i skolan varje dag är vad som gäller + lite till.

En annan sak som jag jobbat med under veckan är ett nytt nummer av På Spåret. Hade gärna lämnat den till tryck i fredags men då det saknades några bidrag och bilder så blev det inte så. Men under förmiddagen i dag så fick jag klart tidningen och håller nu på att exportera den så jag kan lämna den till tryckeriet på måndag. Som jag är övrigt lyckas göra till sponsor för LOK.

När det gäller träning så har jag försökt formtoppa mig, med kanske mest fokus inför nästa helg. I denna formtopp så körde jag Mjärdevistafetten som är 3,3 km på väg och min tid blev 11.20 vilket jag är nöjd med. Även lång-SM kvalet i går är jag nöjd med då orienteringen gick bra men hade kanske kunnat sprungit lite snabbare då jag inte alls kände mig slut när jag kom i mål..

När jag nu ser framåt på kommande vecka så kommer det som nämnt bli mycket plugg, men på fredag kommer jag befinna mig i Trollhättan istället för universitetet. Då går nämligen kvalet för medel-SM, och samma helg på söndagen kommer stafett-SM gå. Jag kommer även se till att gymsystemet som jag byggt åt ett stockholms gym kommer in i driftmiljö. Ska även försöka få ut den nya designen för mickesweb som Henrik gjort, och då kommer den ligga på nya servrar.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dåligt med bloggande..

  1. morsan skriver:

    Mycket på gång! Men det är väl toppen!

  2. annika skriver:

    shit vad du är duktig lillebror!!!!! 😀 önskar att jag orkade med lika mycket som du men just nu är jag sjuk och orkar absolut ingenting! :( Var så länge sen jag såg eller hörde något från dig, vi kanske kan ringas någon dag? annars vet du att ni alltid är välkomna att hälsa på!! stor kram

Kommentarer inaktiverade.