Till fjällen ikväll

Det har tyvärr inte blivit något skrivande här senaste tiden då jag haft fullt upp med annat. Kan köra en kort sammanfattning på senaste veckorna. Börjar med jobbet hos Per och Per som jag avslutade igår. Det har blivit nästan 9 veckor på jobbet i sommar och det har varit mycket lärorikt och intressant att se hur det fungerar på ett mindre IT-bolag. Jag hoppas också att de är nöjda med det jag gjort. Förutom jobbet där så var jag i helgen ansvarig för ett SM-läger för ÖOFs juniorer, så det har varit endel arbete med det. I måndags var det styrelsemöte och i onsdags så var jag ut på tävlingsområdet och kollade av inför medel- och stafett-DM där jag ska vara speaker. där mellan har det även varit full planering och packning inför fjällresan som vi ska ut på nästa vecka, med avfärd ikväll. Har även varit endel pappersarbete i form av bokföring mm som kommit lite efter men som jag kände var bra att få undan innan resan. Full fart alltså :)

Det mesta känns i alla fall lugnt nu och det ska bli riktigt skönt att åka iväg och vara frånkopplad från internet och så i lite mer än en vecka. Åker alltså med nattåg ikväll och kommer sedan hem igen på söndag den 28onde. Det är tänkt att vi tältar alla dagar och att vi en av dagarna ska bestiga Sylarnas topp. Jag hoppas på härlig naturupplevelse och förhoppningsvis så fungerar kameran så att jag kan dela med mig av dem här på bloggen när vi kommer hem.

Men nu dags att förbereda det allra sista innan det bär av uppåt i landet !

Dela med dig
Det här inlägget postades i Äventyr och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.