Ny sida till Alternativet

En ny sida för orienteringportalen orienterare.nu och alternativet.nu har nu slagit nu upp portarna. Planerna på en ny sida har funnits längre än vad jag varit med och även under min tid har utvecklingen tagit tid. Det tog dock fart under vintern 2010 på en programmeringshelg. Jag har inte varit med och utvecklat efter den helgen, varför låter jag ha osakt, så tyvärr tillförde jag inte jättemycket till projektet. Men tack vare Emanuel och Andreas så är den nya sidan ”klar” och lanseras nu lagom under O-ringen.

Tycker helt klart det är en klar förbättring än tidigare sida, nu så hoppas jag bara på att den blir väl använd. Endel till skribenter skulle dock behövas så är du intresserad av att haka på så är det bara höra av dig och berätta lite om vad du vill göra för föreningen.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Alternativet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.