Testar Google+

För någon vecka sedan fick jag ett mail från Google+ och här om dagen så öppnade de även upp för nya användare att gå med. Kravet var då en inbjudan, något som jag fått av ett par personer. Då jag har ett gmail/google-konto sedan tidigare så gick registreringen väldigt snabbt och när man väl var inne, ja då visade det sig att det i princip var en kopia av Facebook. Fast mycket renare .. Något som Google+ dock är bättre på är visningen och hanteringen av bilder, och även söka och lägga till nya kontakter som man sedan kan sortera i olika kretsar. Vill man sedan kontakta någon av kretsen kan man lätt skicka meddelande till alla. Så lite skillnad är de väl även om det var väldigt likt i första anblicken. Kommer Google+ bli lika stort som Facebook? tror inte användarna kommer flytta, det är för lite som skiljer sig, men vi får se om jag får fel.

Några tidningar som också testat tjänsten: ”Google lanserar socialt nätverk” och ”experterna sätter betyg

Dela med dig
Det här inlägget postades i Reflektioner och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.