Biljetterna bokade

Nu har vi bokat tågbiljetter som tar oss upp till Storlien, där efter blir det vidare färd till fots i ca 1 vecka. Vart vi tar oss då är osäkert men någon stans på fjällen runt Sylarna blir det i alla fall. Kanske blir det även så att vi tar och bestiger Storsylen när vi ändå är där. Vi åker sista veckan innan skolan börjar, upp med nattåg på fredagen och hem veckan efter på lördagen även då med nattåg. Ser verkligen framemot en härlig vandring med Anna i fjällen och vi får hoppas vädret även är med oss då. Dock så måste jag nog till att inhandla lite saker först. Vandringskängor och ett riktigt regnställ är väl något som kommit fram som jag kan tänkas behöva.

Men innan dess så blir det jobb och orienterade bland annat i Eskilstuna i helgen och sedan O-ringen i Hälsingland.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Sommaren och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.