Några dagar i Sälen

Efter lunch i fredags bar resan av upp till Sälen från falun och man blev riktigt sugen på träningspass när man först började närma sig Mora och sedan när man åkt förbi och närmade sig Fjällen. Efter vi kommit in oss i stugan så stack vi ut på ett första pass. Upp för närmaste slalombacke och sedan lungt njutpass uppe på platån. När vi kom tillbaka väntade en varm bastu och sedan ett gott bord med midsommarmat. Dagarna i Sälen har sedan fortsatt med fina träningspass och även endel jobb i kansliet för rikslägret. Nu har även deltagarna börjat komma så nu är det full fart!

Ps. Bilder och filmer kommer komma, de är just nu under bearbetning. Då jag lånat en huvudkamera så blir det även lite löparfilm.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Bloggen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Några dagar i Sälen

  1. Marie skriver:

    Vem har du lånat den av ?

  2. Mikael Andersson skriver:

    Marie << Jag lånade den av Per Gustås i LOK.

Kommentarer inaktiverade.