Volleyboll i Skäggetorp

Då Anna inte invigt våran volleyboll än, så valde vi att springa en tur till plan idag för att köra lite. Det dröjde inte länge förren ett yngre tjejgäng kom och frågade om de fick vara med och självklart fick det de. Efter lite träning i början så fick vi faktiskt igång ett riktigt bra spel. Det var nu andra gången som jag spelade på volleybollplanerna här i Skäggetorp och det var även andra gången som det var några som kom och frågade om de fick vara med. Roligt att de inte är rädda för att fråga.

Då det är fina planer kommer vi garanterat spela flera gånger. Kanske att vi bjuder in och kör gympa här utanför på gräset och sedan avslutande vollyboll för den som vill, någon som är på?

Dela med dig
Det här inlägget postades i Sommaren och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.