Alla kurser klarade

Då har jag äntligen fått besked från sista kursen som jag avslutade nu under våren att den är godkänd. Jag har då fått bekräftat att jag nu klarat mina två första år på IP helt utan omtentor vilket är riktigt skönt. Så nu är jag ledig från skolan ända till den 29 augusti, vilket är mer än 3 månader! Så får vi hoppas Anna också klarade sig,om hon gör det så planerar vi för att vandra en vecka i fjällen precis innan skolan börjar igen.

Börjar sedan mitt sista år till hösten och förhoppningsvis så klarar jag allt även sista året, och det blir endel intressanta kurser som väntar på mig i höst :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Alla kurser klarade

  1. Marie skriver:

    Grattis ! Vi firar alla studieresultat imorgon kväll på Stenbäcksvägen.

Kommentarer inaktiverade.