En bra helg

Det har varit en bra helg, dels med ultralång-KM igår som var ett riktigt bra träningspass och resulterade i ett första dopp i en sjö för säsongen. Har även blivit endel kodande på några av alla projekt som finns i min plan på att vara uppdaterade och några nylanseringar tills slutet av året. Nu kommer säkerligen inte alla komma ut men jag tror helt klart att ni kommer få se en hel del spännande sidor som jag ligger bakom :) Att jag hunnit koda endel beror på att Anna inte varit hemma, dock var hon och Henrik på besök idag och jag och Henrik invigde då våran volleyboll tillsammans med två småungar som kom och frågade om de fick vara med.

Efter en bra helg laddar jag nu för en ny vecka hos Per och Per och nu hoppas jag på att komma igång på riktigt så jag kan göra något vettigt och förhoppningsvis lite synligt.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Sommaren och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En bra helg

  1. morsan skriver:

    Anna på besök? Bor hon inte i Skäggetorp mer?

  2. Mikael Andersson skriver:

    morsan << Jo men hon bodde i Krokek i helgen och då kändes det som de var på besök då de bara var här under dagen en vända 😛

Kommentarer inaktiverade.