Andra numret av På Spåret

Trots att jag sökt en eller två nya personer för att ta över informationskommitén och redigeringen av På Spåret så har jag inte fått något napp utan jag har nu gjort ett till nummer av tidningen. Då det finns bra skribenter i klubben och en hel del som tar kort så har det inte varit så svårt att fixa tidningen den här gången. Hade dock hoppas på att få klart den innan jag åkte till dalarna men då det var mycket med labbar och tentor valde jag att lämna in den till tryck nu efter. Nu ligger den i alla fall hos tryckeriet och väntar på att tryckas.

Kommer nog bli i alla fall två tidningar till att redigera för min del om jag inte helt plötsligt hittar någon som vill ta över det, men sen efter jul-numret släpper jag nog det hela för att kunna göra andra saker för klubben som jag känner mer för. Vad det blir visar sig till vintern.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.