Vecka i Dalarna

Igår kom jag hem från en veckas semester uppe i Dalarna. Det blev några riktigt soliga och härliga dagar där uppe. Det började med att jag åkte till falun och grattade mamma på mors dag. Sedan gick färden vidare till Leksand där jag kom mitt i ett stort projekt, hela grunden var uppgrävd och skulle renoveras. Hann även med ett riktigt fint skogspass efter en lång sjukperiod. Efter några dagar i Norr bar det av söder över och till Hedemora för att hälsa på mormor och morfar. Sedan mellanlandade vi i falun för att där efter åka upp till Mora för årets längsta tävling, 19km, dock väldigt snabblöpt terräng. Tog dock helt slut och tappade mycket tid på slutet. Under besöket i dalarna han jag och Anna även ner en vända i Gruvan och besöka Rix FM festival, som var i falun under helgen.

Så var en fullpackad vecka med roliga aktiviteter, nu så väntar Jobb i några veckor innan det bär av upp till Dalarna igen, och den gången blir det till Sälen.

En nöjd Anna i gruvan.

En nöjd Anna i gruvan.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Sommaren och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.