Perfekt första uppgift

Jag vart glad när jag läste den fösta uppgiften på tentan idag, den handlade nämligen om att göra ett databasdiagram för en orienteringstävling :) I övrigt så kändes hela tentan bra så nu kan jag koppla bort den och fokusera på den andra tentan som jag har på Lördag eftermiddag. Tyvärr är jag fortfarande sjuk, men jag hoppas inte det ska ha någon påverkan.. Fick i alla fall mycket D-vitamin idag då jag åkte till skolan och satt där utanför i solen 1½ timme före tentan. Har även fått alla labbar, projekt mm godkända nu så håller nu alla tummar att även sista tentan går bra så får jag börja mitt sista år utan restsaker, och det är alltid riktigt skönt!

Men nu blir det till att plugga, läsa gamla tentor och mitt häfte som jag skrivit ihop, en sammanfattning på hela kursen. Och sen efter det är det bara hålla tummarna.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Skolan och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Perfekt första uppgift

  1. morsan skriver:

    Och drick mycket, kolla solen och ät c vitaminer! Så håller jag en tumme!

  2. MARIE skriver:

    Lycka till med nästa tenta

  3. Syster skriver:

    Lycka till massor i morgon på tentan och ha det kanon bra hemma i dalarna. Och du kom i håg morsdag på Söndag. Du är ju enda ”barnet” som är hemma och kan gratta mamma så du får göra det för oss oxå :-) Kramar kära bror

Kommentarer inaktiverade.