Tjäna pengar på länkar

Har försökt få in lite pengar genom reklam på sidor, men då jag än så länge inte lyckas dra igång någon sida som har extremt mycket besökare så har det heller inte gett några stora summor, men ändå lite. Har använt mig av olika affiliatenätverkoch den senaste som jag nu har hittat är lite speciell, sidan heter Lnk Juice. Där lägger man nämligen bara till ett skript på sin sida så byter den automatiskt ut länkar till reklamlänkar från tusentals olika annonsörer. En ganska intressant teknik så troligtvis blir det till att använda detta på några av mina kommande sidor.

Så tips till er som letar inkomstkällor är att registrera er på tjänsten och se vad den går för 😉

Dela med dig
Det här inlägget postades i Företagare och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.