Sliten efter helgen

I helgen var jag på 10mila utanför Stockholm, sprang sträcka 3 med start vad midnattsnåret. Gjorde inte alls något bra lopp och fick som vanligt springa ganska själv. Så nu är frågan om det blir en satsning på att få springa dagsträckor hädan efter.. Då det inte blev många timmar sömn så är jag fortfarande lite trött. Är även riktigt sliten i framsida lår av någon konstig anledning. Det bör dock gå över snart, något jag dock är mer orolig för är att jag allt oftare får ont i foten, det kan ske när som helst när jag går eller till och med trycker ner pedalen när jag cyklar. Jag hoppas det inte är något allvarligt men det känns i alla fall inte så bra.. Men blir lugnt pass idag och imorgon sen blir det kvällstävling på torsdag, så hoppas på att allt känns bra då :)

Nu till en märklig sak, vädret, för några dagar sedan var det strålande sol och uppåt 20 grader varmt. Idag när jag kom ut från skolan så snöade det och var riktigt kallt. Så vart är världens väder påväg? som tur är är så ska sommarvärmen komma tillbaka till helgen då jag åker till Örebro, som blir sista tävlingarna före ett längre uppehåll.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Orientering och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.