Härlig helg på Gotland

I fredags så bar det av med en minibuss från linköping till Visby via Nynäshamn. Det blev sedan en lugn eftermiddag för att ladda till Natt-SM som gick på kvällen. Är nöjd med mitt lopp och slutade 47, 15 minuter bakom vilket får vara helt okej. Banan var tyvärr betydligt lättare än vad jag hoppas och det var extremt snabba tider då det var mycket stiglöpning. Jag avverkade den 15km långa banan på 86minuter.

Dagen efter var det sedan dags för sprintkval, även där gjorde jag ett bra lopp, men när det gäller sprint har jag en bit kvar innan jag kan matcha de tider som tog en till A-final. Fick ändå springa på söndagen i Visby, vilket var roligt då det var lite annorlunda än vanliga sprinttävlingar. Dock var mina ben riktigt sega och kilometer-tiden blev inte så mycket snabbare än vad jag hade under natten på fredagen. Följde sedan alla andra finaler i strålande sol på första parkett så man såg hur de plockade de sista kontrollerna.

Så nu när jag ser tillbaka på helgen är jag nöjd med loppen och ser även framemot nästa SM, men dess för innan blir det ett antal andra tävlingar.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Orientering och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Härlig helg på Gotland

  1. morsan skriver:

    Kul att du är nöjd med din helg! ( Jag tycker också du var duktig)

Kommentarer inaktiverade.