Vårkänslorna är här

I helgen var jag i Arkösund och sprang Kolmårdsdubbeln, medel på lördag och stafett på söndag. Inga kanonlopp någon av dagarna men ändå en riktigt fin helg med strålande sol och fin terräng. Det fina vädret fortsatte idag, så när jag åkte från skolan vid strax efter 4 så stannade jag vid Ryd motionscentrum och satte mig där och njöt i solen och lyssnade på fåglarna och såg på alla som var där och kastade frisbee och sprang. Var kvar ända tills Anna kom strax efter fem. Det blev hem och byta om och sen tillbaka och ta en lugn tur på eljuspåret.

Riktig vårkänsla nu då det även kommit lite knoppar på träden. Har beslutat mig för att försöka studera ute så mycket som möjligt i vår :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.