Deklarationen redan klar

Fick för några dagar sedan ett brev från skatteverket med årets deklarationspapper. Vet att man inte behöver deklarera förren andra maj som senast men tyckte det var lika bra att göra det direkt. Var inte så mycket som behövdes fyllas i, så det gick väldigt smidigt, bara logga in med e-legitimationen och sedan fylla i bilagan för näringsidkare, blev väl ca 6-7 rutor att fylla i sen så var det klart. Bara trycka på skicka in. Så nu hoppas vi att det blev rätt och att det blir som det stod i rapporten att jag får tillbaka lite pengar. Det skulle ju inte sitta helt fel.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Ekonomi och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Deklarationen redan klar

  1. morsan skriver:

    oj har du redan fått papperen? Jag har då inte sett röken av något skattebrev!

  2. Mikael Andersson skriver:

    morsan<< Japp fick dem för någon dag sedan. Du måste dock inte vänta då man från den 22 mars kan logga in på skatteverket.se och se sakerna där.

Kommentarer inaktiverade.