På Spåret till tryck

Har varit en intensiv tid senaste månaden men nu så kan jag äntligen lägga en till sak i färdiglådan, nämligen klubbtidningen På Spårets första nummer för året har gått till tryck. Så nu är det bara vänta och hoppas på att den blir bra och inte tar allt för lång tid att trycka. När det gäller klubbtidningen så letar jag just nu efter en lämplig person som kan ta över arbetet med redigeringen och ansvaret för informationskommittén då jag tänkte ta mig an nya utmaningar i klubben och känner att jag gjort mitt med den delen. Så jag hoppas jag hittar någon redan till nästa nummer.

Har dock varit ganska lärorikt då jag lärt mig hur det går till att göra en tidning och fått bra kunskaper om att arbeta i Scribus, som är det open source program för att redigera tidningar som jag använder mig av.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.