Träningshelg i Jönköping

I helgen var jag i Jönköping med LOK på träningsläger. 2 pass på lördag och ett på söndag stod på programmet. Det första passet var en slutningsorienteringsbana på ca 9,5km. Riktigt mycket uppför första delen av banan. Kändes dock riktigt bra och gjorde inga större misstag. Eftermiddagspasset bestod av en backslinga som vi körde i lite högre tempo. Låg efter Peter Eriksson i början men sedan efter ca 3 km gick jag loss och till slut var jag ca 3 min snabbare än alla på den 9,6km långa banan som var riktigt kuperad. Helgen avslutades sen på söndagen med ett härligt långpass i solskenet.

Så en riktigt härlig helg med tre riktigt bra pass. Så nu är det bara fortsätta så kommer våren bli riktigt bra!

Jag och Anna på lägret i Jönköping.

Jag och Anna på lägret i Jönköping.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Bloggen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Träningshelg i Jönköping

  1. annika skriver:

    aaawww hade jag varit hemma i jkpg sa hade jag bjudit pa fika!!! :)
    hoppas allt ar bra med dig och anna!?
    kom in pa skype nagon kvall sa vi far prata!
    kramkram

Kommentarer inaktiverade.